Valitse sivu

Esiopetussuunnitelma 2016

 

ESIOPETUSSUUNNITELMA 2016

Esiopetussuunnitelma on uudistunut. Uusi esiopetussuunnitelma astuu voimaan 1.8.2016. Ypäjän kunta oli mukana laatimassa  Forssan seudun esiopetussuunnitelmaa on yhdessä Forssan,  Jokioisten, Humppilan sekä Tammelan kanssa. Esiopetussuunnitelmaa laati seutukunnallinen työryhmä, johon kuului 10 jäsentä.  Opetussuunnitelmatyötä ohjasi seudullinen ohjausryhmä, joka koordinoi esiopetuksen ja perusopetuksen seudullista työskentelyä. Huoltajat osallistettiin vanhempainillan ja kyselyn avulla opetussuunnitelman tekemiseen. Lasten mielipiteitä esiopetuksesta kartoitettiin keskustelemalla.

Uudessa esiopetuksen opetussuunnitelmassa painopiste on laaja-alainen osaamisen, monilukutaidon, kestävä maailman, osallistamisen, tietotekniikan, paikallisuuden sekä oppimisympäristön osa-alueissa.

Seudullisen esiopetussuunnitelman tehtävänä on yhtenäistää esiopetuksen tavoitteet seudullisesti, jolla helpotetaan esiopetuksen hyvien käytäntöjen kehittämisen edistämistä ja toteuttamista sekä ammatillisen vuorovaikutuksen lisäämistä.

Forssan seudun esiopetussuunnitelman löydät klikkaamalla kuvaa.