Valitse sivu
Harrastamisen Suomen malli on valtakunnallinen hankekokonaisuus, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastustoimintaa järjestetään perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. oppilaille. Harrastamisen Suomen malli luo harrastuksen järjestäjille mahdollisuuden kuntayhteistyöhön koulupäivän yhteyteen rakennetun harrastustoiminnan muodossa. Osana mallia kunnat hankkivat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa esimerkiksi ostopalveluna seuroilta ja yhdistyksiltä.

Ypäjällä Harrastamisen Suomen malli kulkee hankenimellä Ypäjällä yhdessä harrastaen. Ypäjäläisille lapsille ja nuorille järjestetään erilaista kerhotoimintaa koulupäivän jälkeen.

Anu Pärnänen

Anu Pärnänen

opinto-ohjaaja, Harrastamisen Suomen mallin koordinaattori

anu.parnanen@ypaja.fi

p. 050 431 9280

 

Haku kerhopalveluiden tuottajaksi syksylle 2024 auki 4.4.-17.4.2024

Ypäjällä Harrastamisen Suomen malli kulkee hankenimellä Ypäjällä yhdessä harrastaen ja sille on näillä näkymin rahoitusta jäljellä vielä tulevaksi syksyksi. Nyt siis etsimmekin kiinnostuneita yhdistyksiä, yrityksiä tai henkilöitä, joilla olisi kiinnostusta järjestää lapsille ja nuorille erilaista harrastustoimintaa koulupäivän päätteeksi; taidetta, tiedettä, liikuntaa, käsitöitä… vain mielikuvitus on rajana! Mikäli kiinnostut, voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta:

https://tinyurl.com/kerhot2024