Valitse sivu

Ypäjän kunta tarjoaa kesätyötä vuosina 2003-2008 syntyneille koululaisille, opiskelijoille ja muille työtä vailla oleville ypäjäläisille nuorille kunnan eri palveluissa mm. varhaiskasvatuksessa, kirjastossa, nuorisopalveluissa, kotisetutumuseolla, puhtaus- ja ruokapalveluissa sekä kunnan teknisellä toimella. Kesätyöpestin pituus on kaksi tai neljä viikkoa ja palkka on työehtosopimuksen mukainen (400€/2 vkoa tai 800 €/kk). Työviikon pituus on 30 h/viikko ja päivittäinen työaika on 6 tuntia. Työaika sijoittuu toukokuun ja elokuun välille sovitusti. Työpaikan saamisen ehtona on:

– ettei nuori saa tai hänellä ei ole mahdollisuutta saada työvoimaministeriön työttömyyskorvausta tai muuta avustusta
– että nuori ei ole saanut kunnan tukemaa kesätyötä yritykseltä, yhteisöltä tai yksityiseltä henkilöltä.

Ypäjän kunta tarjoaa nuorille myös mahdollisuuden kehittää työelämävalmiuksiaan kuten oman osaamisen tunnistamista ja työhakemuksen laadintataitoja. Kesätyönhakijan hakemuksessa katsotaan etenkin kesätyönhakijan motivaatiota ja perusteluita siihen, miksi kesätöitä hakee. Hakemuksessa kannattaa esimerkiksi kertoa, mitä toivoisi kesätyökokemuksestaan saavan. Lisäksi kannattaa mainita, miten mahdollinen kesätyöpaikka tukisi omia tulevaisuuden suunnitelmia. Kuntarekryssä hakemukselle on oma laatikkonsa, mutta mikäli haet paperilomakkeella, tulee avoin hakemus palautetaan yhdessä hakulomakkeen kanssa.

Kesätyöpaikakkaa haetaan kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

  1. Sähköisesti Kuntarekryn kautta osoittessa kesäntyöntekijöiden hakuilmoitus
  2. Paperilomakkeella, jonka voi ladata alta tai noutaa ja joka palautetaan Ypäjän kunnanviraston info-pisteelle (Perttulantie 20, 32100 Ypäjä).

Hakutavasta huolimatta hakemus tulee palauttaa 31.3.2024 kello 15:00 mennessä.

Hakulomake: Ypäjän kunnan kesätyöt 2024 hakulomake