Valitse sivu

Kesäkuussa 2020 Ypäjän kunnan viestintätiimissä heräsi mielenkiintoinen ajatus. Mitä jos kertoisimme kunnan arjesta yleisölle? Tiesimme, että moni kunnan toiminto voi vaikuttaa sivustaseuraajasta vieraalta. Samalla kunnassa tehdään paljon arvokasta työtä, jota halusimme yhdessä tehdä näkyväksi. Tämän pohjalta syntyi ajatus kunnan omasta blogista.

Mikä blogi ylipäätään on? Blogi on yhden tai useamman ihmisen tuottama verkkosivu, johon julkaistaan kirjoituksia, kuvia tai esimerkiksi videoita. Moni teistä on varmasti nähnyt tai lukenut blogeja. Erilaiset matkustamista, muotia ja elämäntyyliä esittävät blogit ovat huippusuosittuja. Kunnan blogissa tarkoitus on esitellä erilaisia työntekijöitä, heidän työtään sekä arkea. Kunnanjohtajan työtä ja elämää pääset helposti seuramaan ”Kunnanjohtaja Tatu Ujula” Facebook-sivun tai Ypäjäläisessä julkaistavan kunnanjohtajan palstan kautta. Sen sijaan muut estradille astelevat henkilöt eivät välttämättä olekaan niin tuttuja.

 

Voin sen jo paljastaa, että ensimmäiset 12 blogistia on jo valittu kunnassa. Kirjoituksia julkaistaan kerran kuukaudessa tällä sivustolla. Tulette näkemään laajan kattauksen eri ammatteja ja osaajia. Olen tavattoman ylpeä siitä elinvoimasta, mitä yhdessä rakennamme kuntalaisille joka päivä. Liity siis seuraamme täyttä laukkaa!

Kesäisin terveisin,

Kunnanjohtajanne

Tatu Ujula