Valitse sivu

Taitekohta. Uusi vuosi. Uusi vuosikymmen. Tulossa uusi kunnanjohtaja, uudet nettisivut, uusi brändi ilme ja uudenlaista viestintää. Elämä on uusiutumista ja asioiden uudessa valossa katsomista.

On paljon asioita, joka muuttuvat maailman mukana. Jotkut muutokset ilahduttavat ja riemastuttavat. Joskus muutokset harmittavatkin, ovathan aivommekin rakennettu pitämään pysyvyydestä.

Välillä pitää sitten ottaa itsekin uusia askelia ja uudistua. Katsoa asioita uudella silmällä. Uskaltaa kyseenalaistaa, eikä tehdä niin kuin aina ennenkin kun on tehty tai niin kuin kaikki muut ovat tähän asti tehneet.

Taitekohdassa pitää muistaa myös katsoa taaksepäin. Kiittää vanhasta, perinteistä ja aikaisemmista onnistumisista. Itseään ja toisiaan. Ypäjällä on paljon hienoja asioita. Ypäjä tunnetaan hevosista, kauniista luonnosta ja jokimaisemista sekä elämyksistä puhumattakaan ihanista ihmisistä. Ja siitäkin, että saatiin Ypäjällä talous tasapainoon. Yhdessä. Siitä taitekohdasta on hyvä edetä vuoteen 2020.

”Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen avautuu. Usein jäämme kuitenkin tuijottamaan sulkeutunutta ovea niin pitkäksi aikaa, ettemme huomaa ovea, joka on avautunut.” —Helen Keller

Kirjoitus on osa Ypäjän kunnan blogisarjaa. Ypäjä on Suomen hevospitäjä ja onnellisten ihmisten idyllinen asuinpaikka ja hyvä paikka rakastaa. Tavoitteemme on näyttää mallia, miten kuntaelämää muutetaan.