Valitse sivu
Musiikkiteatterilla tapahtuu. Keskiviikkona 26.7.23 klo 18.00 on luvassa sirkusta ja musiikkiteatteria Säilättärien esittämänä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa joukolla mukaan!
Läpi kesäillan valssin on Säilättärien uusin teos, joka kuljettaa katsojan entisajan tanssilavojen maisemiin. Esityksessä kuullaan elävää musiikkia 1950-60 -lukujen tunnelmissa sekä nähdään tyylikästä sirkustaidetta, kuten lasipullojen päällä tasapainoilua, jongleerausta ja taidokasta naruhyppelyä. Teoksen kesto on noin 35 minuuttia ja se sopii erinomaisesti esitettäväksi ulkoilmassa tai vaikkapa vanhoilla tanssilavoilla ja seurataloilla.
Säilättäret haluaa teoksellaan saattaa yhteen sekä tanssilavojen kulta-aikojen parkettien partaveitset että myös nykyiset tanssilavojen taiturit. Esitys sopii erityisen hyvin vanhemmille ikäpolville, jotka ovat omassa nuoruudessaan käyneet lavatansseissa. Teos on tunnelmaltaan humoristinen ja mukaansatempaava sisältäen monipuolisesti erilaisia sirkuslajeja, jolloin se soveltuu hyvin myös lapsiyleisölle.