Valitse sivu

Ypäjän oma likka, Katja Karisukki, on selvittänyt tiensä Tangomarkkinoiden finaaliin! Ypäjän kunta sekä Kulttuuri Puomi Ry järjestävät kannustajille matkan laulukilpailun finaaliin Seinäjoki Areenalle la 8.7.2023.

Laulukilpailun finaalissa viisi nais- ja viisi mieskilpailijaa taistelee himotuista tangokruunuista. Loppuhuipentumana kruunataan vuoden 2023 Tangokuninkaalliset. Tilaisuuden juontaa Susanna Laine ja HP Parviainen, ja musiikista vastaa TV:stä tuttu Sami Pitkämön 15-henkinen orkesteri.

Lähtö Ypäjän Osuuspankilta klo 14.00. Reitti kulkee Ypäjältä, Huittisten Härkäpakarin ja Parkanon Shellin kautta Seinäjoelle. Paluu Ypäjälle lähtee samaa reittiä välittömästi laulukilpailun finaalin loputtua klo 22. Paluukyyti on Ypäjällä noin klo 02.00.

Matkan hinta sisältää sisäänpääsylipun. Hinta (kyyti+lippu) yhteensä 49 €, maksetaan bussissa VAIN Pankki- tai Luottokortilla. Huom: matka toteutuu, jos lähtijöitä on yli 20 henkeä. Sitova ilmoittautuminen 29.6. mennessä www.ideaticket.fi/kulttuuripuomi , lisätietoja 040 144 5703/ Taina.

Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja teksti