Valitse sivu

Ypäjän Musiikkiteatteri

Ypäjän Musiikkiteatteri on tullut kuuluisaksi visuaalisestikin näyttävistä opereteista ja musikaaleista.

Ypäjän Musiikkiteatteri toimii kesäteatterina, joka esiintyy Ypäjän kotiseutumuseon alueelle rakennetulla laajalla näyttämöllä.

Teatterinteossa on Ypäjällä painotettu esityksen musiikillista ja koreografista puolta. Ohjaajat ovat olleet ammattilaisia, joukossa mm. Paavo Liski, jonka panos kesäkuntansa omalle teatterille oli merkittävä.
Ypäjän kunta on alusta saakka ollut musiikkiteatterin aineellinen tukija. Musiikkiteatteri on puolestaan pyrkinyt korvaamaan tätä panostusta toimimalla kunnan julkisuuskuvan hyväksi.

500-paikkaisessa katsomossa on uusi kiinteä katto kesällä 2019. Penkkien selkänojat ovat valmistuneet vuonna 2016. Pyörätuoleille on oma tila katsomossa. Paikoitusalueena toimii Hevospitäjän yhtenäiskoulun Perttulan yksikön piha-alue, josta ohjataan teatterille (etäisyys noin 250 m). Paikoitusalueen osoite on Hossintie 4, Ypäjä.


Vuosi 2022

Ypäjän Musiikkiteatteri hyppää klassikkoteosten parista manserockin pyörteisiin  – odotettu suomirock-musikaali Vuonna 85 näkee viimein päivänvalon kesällä 2022. 

JuicenEppu Normaalin ja Popedan musiikin tahdittamassa teoksessa seurataan metallipajan työporukan edesottamuksia purevaa huumoria ja romantiikkaa unohtamatta. Vuonna 2006 ensiesityksensä Tampereen Työväen Teatterissa saanut Vuonna 85 lukeutuu Suomen menestyneimpiin musikaaleihin. Ypäjän Musiikkiteatteri maustaa rouhean musikaalin tutuilla aineksilla: näyttävillä joukkokohtauksilla ja elävällä musiikilla.

Musikaalia esitetään 18 näytöksen verran aikavälillä 15.6.–9.7.2022.

Liput: www.netticket.fi/vuonna-85

Lisätietoja: www.ypajanmusiikkiteatteri.fi